Зустрічі INTERADIS. Відбулися онлайн -семінари з міжнародного проєкту INTERADIS у рамках програми Європейського Союзу Erasmus+.

19 травня 2021 року

Протягом квітня команда Державного університету «Одеська політехніка» брала участь у п’яти  онлайн-семінарах з міжнародного проєкту International Students Adaptation and Integration https://op.edu.ua/international/projects/interadis #INTERADIS в рамках програми Європейського Союзу https://op.edu.ua/international/programs/co-funded_by_the_erasmus #Erasmus+ за підтримки Національного Еразмус+ офісу в Україні https://erasmusplus.org.ua #ErasmusUA. У роботи долучилися: проректор Шобік В.С.,  директор Інституту підготовки іноземних громадян Савєльєв А. О., заступник директора Інституту підготовки іноземних громадян  Куніцин М. В. та координатор проєкту Лебедь М. В. 

Зустрічі проводили партнери проєкту: Консалтингова компанія HULTGREN  (Німеччина), Університет імені Міколаса Ромеріса (Литва), Східно-Баварський технічний університет Амберг-Вайден (Німеччина), Нідерландська бізнес-академія  (Нідерланди), Університет Фоджа, Італія
     
На зустрічах розглядалися питання розвитку перспектив та стратегій інтернаціоналізації, а також її наслідки; адаптації та інтеграції іноземних студентів, практики їх приймання та інтеграції; нові реалії та можливості в умовах пандемії Covid-19; практики навчання іноземних студентів з особливими потребами. 

Детальніше ознайомитися з програмами зустрічей можна за посиланням: https://interadiscoordinat.wixsite.com/interadis/services.
Проєкт співфінансується Європейським союзом.