До уваги всіх студентів університету! 30 квітня 2021 року відбудуться прямі таємні он-лайн вибори представників з числа студентів до вченої ради Державного університету «Одеська політехніка».

22 квітня 2021 року

Відповідно до статуту Державного університету «Одеська політехніка» кількість представників з числа студентів до вченої ради університету складає 7 осіб.

Кожен студент університету має право запропонувати власну кандидатуру для участі у виборах представників з числа студентів до вченої ради університету, надіславши електронного листа у вільній формі з зазначенням групи, прізвища, ім’я та по батькові на e-mail: parliament@s.opu.ua.
Заяви приймаються до 12:00 29 квітня 2021 року.

Для здійснення процедури он-лайн голосування на корпоративну пошту кожного студента університету за допомогою сервісів Google буде надісланий електронний бюлетень для таємного анонімного он-лайн голосування, проголосувати за яким зможе лише один раз та особа, якій бюлетень надісланий.

Здійснити процедуру голосування можливо з моменту отримання бюлетеню, який буде насланий не пізніше ніж 30 квітня, і до 18:00 1 травня 2021 року.

Анонімність голосування гарантується.